Kristalyvirag felirat a logo mellett PNG   

                

 

social fbsocial gsocial t social fb instagram

Official Partner

Örökbefogadó Édesanyák LélekMentor programok
Égi Csoda ♥
Isten tenyerén ♥
Szívmelengető, lélekemelő csakra-talpmasszázs


hand 1179562 640Drága Örökbefogadó Édesanya,

Ezt a programot azért hoztam létre Neked, mert tudom, hogy milyen rögös az örökbefogadás lelki útja. Már az első lépések megtétele is sokszor dilemmával jár, hiszen nehéz elfogadni egy nőnek, hogy netán már csak ez az egyetlen és utolsó esélye, hogy édesanya legyen. És sokszor, ha a küldetésed is, hogy a saját gyermekeid mellé örökbefogadj gyerekeket, nehézségeket, fájdalmas helyzeteket élhetsz meg.

Az örökbefogadás még mindig tabu téma, keveset beszélünk róla, pedig az egyik legcsodálatosabb érzés. Tudom, hiszen jómagam is örökbefogadó édesanya vagyok. Azért, hogy a szolgálatomat felajánljam Neked, megmutattam magam a világnak. Felválllaltam azt, hogy kislányunkat örökbefogadtuk, betekintést engedtem az átélt érzelmeimbe, gondolataimba, hogy Téged, kedves örökbefogadásra készülő vagy már örökbefogadó Édesanya, támogassalak.

Küldetésemnek tekintem az örökbefogadó Édesanyák lélekútjának egyengetését, patronálását az örömteli és nehézségekkel teli időszak váltakozásában. Az örökbefogadás egy érzelmi hullámvasút, ahol sok bánaton, fájdalmon mehetsz keresztül, mely a környezeted számára sokszor nehezen érthető.  

Így szeretettel ajánlom a LélekMentor programokat, mely során a sok éves tapasztalatomat, tudásomat, szeretetemet kínálom Neked azért, hogy az örökbefogadás útja örömteli, szeretetteljes legyen, és boldogan ölelhesd karjaidba a vágyott gyermekedet, mikor ott van az ideje.

A programok különlegesek és személyre szólnak. Éppen ezért havonta és programonként csak korlátozott számban tudom a szolgálatomat felajánlani az örökbefogadás útjára lépő vagy már azon járó Édesanyáknak.

Két programot kínálok Neked, melyekre rákattintva bővebb információkat kapsz.

Bármilyen kérdésed merül fel, kérlek, írj nekem: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. 

 kéz a kézben

 

60 napos Lélekszárny Program

  

40 napos Lélekszirom Program

 

Ha szeretnél jelentkezni a programra, akkor kérlek, kattints ide, és írd be, hogy melyik programot választottad. Ezután a hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot és indulhat a közös utazásunk. :-) 

Amennyiben érdeklődsz a program iránt, de még kérdéseid merültek fel, akkor, kérlek küldj nekem üzenetet! 

Küldj üzenetet!
Kérlek, fordulj hozzám bizalommal kérdéseddel!
 

Sz. Éva, Budapest

Csatlakozz hozzám 1

captcha 

BLOG, PUBLIKÁCIÓK, CIKKEK

TOVÁBB...

KIADVÁNYOK, TANFOLYAMOK

TOVÁBB...

LETÖLTHETŐ ISMERTETŐK, ÍRÁSOK

TOVÁBB...

KISFILMEK A RENDELŐRŐL ÉS KEZELÉSEKRŐL

TOVÁBB...